KTM 890 SMT Supermotard™

KTM 890 SMT

KTM 890 SMT representerar en unik kombination av en supermotos lekfullhet och en sporttourings praktiska egenskaper. Det är viktigt att poängtera att även om 890 SMT har vissa karaktärsdrag från en supermoto, klassificeras den inte strikt som en supermotard. Istället finner den sin plats mitt emellan KTM:s äventyrs- och gatuproduktutbud.

Denna modell drivs av en 889cc LC8c parallell-twin motor, som även återfinns i KTM 890 Adventure och 890 Adventure R. 890 SMT har en 59,1-tums hjulbas, vilket är något kortare än Adventure men längre än Duke. Dess styrgeometri och fjädringsresor är optimerade för en sport-touring-upplevelse, med en sits som är lika hög som Adventure-modellen.

Den kommer utrustad med Michelin PowerGP-däck på 17-tums hjul, standard för supermotos, och erbjuder tre standard körlägen: Sport, Street och Rain. För de som önskar ytterligare anpassning finns ett valbart Track-läge. Motorcykeln har också cornering Motorcycle Traction Control (MTC) och ett avancerat ABS-system som inkluderar en Supermoto-inställning.

Utöver detta har 890 SMT en distinkt ergonomi och aerodynamik, anpassad för långa färder, inklusive en optimerad bränsletank och en bekväm sits. KTM 890 SMT är en mångsidig motorcykel som erbjuder en spännande kombination av kördynamik och touring-komfort​​​​.

Läs mer på KTM.com

Fler nyheter  2024 Suzuki DR-Z400SM

Publicerat

i

av

Nyckelord: