Mc-Mässan 2024 Supermotard™

Mc-Mässan 2024

Äntligen dags för Mc-Mässan igen 26–28 januari 2024 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

MC-Mässan är den ultimata samlingsplatsen för alla tvåhjulsentusiaster. Här möts erfarna motorcyklister, äventyrslystna enduro-åkare och det par som har delat tusentals mil tillsammans på en touringmotorcykel.

Men det är inte bara de inbitna motorcyklisterna som lockas till MC-Mässan. Även tonåringen som snart får uppleva friheten att köra moped är välkommen, liksom den som funderar på att använda en scooter för att spara tid och pengar vid pendling till jobbet istället för bilen eller tåget.

På MC-Mässan samlas tusentals entusiaster för att utforska hundratals motorcyklar och mopeder. Utställarna förbereder montrar där du kan provsitta nya hojar, lära dig om den senaste tekniken och få svar på dina frågor från kunnig personal. Besökarna delar sitt gemensamma intresse för tvåhjulingar och ser mässan som en startskott för den nya mc-säsongen.

Mässan erbjuder en mångfald av aktiviteter som passar alla, från fartfyllda till mer avslappnade och överraskande upplevelser. Utställarna visar också upp smarta tillbehör, innovativa lösningar, skyddskläder, hjälmar och ger tips om mc-relaterade upplevelser samt information om försäkringar och finansiering.

Dessutom kan besökarna på mässan få en inblick i framtidens elfordon då flera tillverkare visar upp sina senaste elektriska tvåhjulingar. Det är en spännande upplevelse för alla som är intresserade av motorcyklar och mopeders utveckling.


Mässans öppettider

Fredag 26 januari:  10.00 – 20.00
Lördag 27 januari:  09.00 – 19.00
Söndag 28 januari: 10.00 – 17.00

Så kommer du hit

Stockholmsmässan är granne med Älvsjö station som har utmärkta buss- och pendeltågförbindelser. Du kan också ta dig hit med bil eller taxi. Att besöka MC-Mässan är enkelt – både för dig som bor i Stockholmstrakten och dig som kommer på långväga besök.

Fler nyheter  Supermoto på budget

Med SL (Stockholms lokaltrafik)

Många tycker att pendeltåget är det smidigaste sätter att ta sig till mässan. Pendeltåget går 8-14 gånger per timme och resan tar bara 10 minuter. Det finns också utmärkta pendeltågförbindelser mellan Arlanda flygplats och Älvsjö station. Den resan tar 47 minuter.

Här kan du planera din resa med SL »

Med bil eller motorcykel

Många vägar bär till Älvsjö och MC-Mässan. Enklast brukar vara att köra E4/E20 och följa skyltarna mot Stockholmsmässan/Älvsjö.

Parkera vid mässan

Intill MC-Mässan finns cirka 3000 parkeringsplatser. Det finns också laddplatser för dig som besöker mässan med elbil.

Ta del av informationen om parkering och laddning »

Väskor och ryggsäckar

Enligt den information vi fått från Stockholmsmässan finns det inga restriktioner för väskor och ryggsäckar. Vi uppmanar dock alla för trängselns och trivselns skull att checka in dessa i garderoben.

Hotellerbjudande

10% rabatt på Scandic Talk, precis bredvid mässhallarna.

Läs mer om erbjudandet på svenska »

Read more in English »


Publicerat

i

av

Nyckelord: