KTM 450 SMR 2024

Nya Modeller från KTM och Husqvarna

Supermoto-fans har mycket att se fram emot med de nya modellerna från KTM och Husqvarna för 2024. Båda märkena har introducerat uppdaterade versioner av sina populära supermoto-modeller, som lovar att sätta nya standarder inom sporten.

KTM 450 SMR 2024

KTM 450 SMR har alltid varit en favorit bland supermoto-förare tack vare sin kraftfulla motor och avancerade teknologi. Den nya 2024-modellen förbättrar dessa egenskaper ytterligare med en uppgraderad ram som erbjuder bättre längdgående styvhet och stabilitet. Den nya motorn levererar en enastående kraft och har optimerats för att ge maximal prestanda och snabb acceleration. Elektroniska hjälpmedel som Quickshifter, traction control och launch control gör det enklare för förare att hantera kraften och optimera sin körning​ (KTM – READY TO RACE)​.

Husqvarna FS 450 2024

Husqvarna har också imponerat med sin nya FS 450. Den senaste versionen har en distinkt ny look med vita, gråa och gula grafik som ger ett modernt och aggressivt utseende. FS 450 är utrustad med en 450cc SOHC 4-taktsmotor, som är känd för sin höga prestanda och tillförlitlighet. Nya funktioner som ett höggreppssäte och förbättrad ergonomi gör den bekvämare att köra, medan avancerade komponenter som WP XACT fjädring, Brembo bromsar och en hydroformad krom-molybden-ram säkerställer att FS 450 levererar en överlägsen körupplevelse​ (Roadracing World)​.

Både KTM och Husqvarna fortsätter att vara ledande inom supermoto, och deras nya modeller för 2024 visar att de inte är rädda för att pusha gränserna för vad som är möjligt inom motorsport. Dessa cyklar är designade för att ge förare alla verktyg de behöver för att lyckas på banan, vilket gör dem till spännande tillskott till supermoto-världen denna säsong.

Fler nyheter  Historien om Supermotard – Från grus till gata

Publicerat

i

av

Nyckelord: